House Villa Poseidon, Polychrono
Nalaze se u centralnom delu Polihrona u neposrednoj blizini crkve i gradskog trga. Udaljeni su od plaže 120m. Poseduju privatni parking. Objekat se sastoji od 1/2, 1/2 sa pomoćnim ležajem i 1/4 apartmana. Svi apartmani poseduju odvojene kuhinje sa svom potrebnom opremom i posuđem. U 1/2 apartmanima sa pomoćnim ležajem postoji odvojena spavaća soba sa dva standardna ležajeva dok je pomoćni ležaj smešten u kuhinjsko-trpezariskom delu. 1/4 apartmani su vrlo prostrani i sastoje se od spavaće sobe u kojoj se nalaze dva standardna ležaja kao kuhinjsko trpezariskog dela u kojem su smeštena dva kauča na razvlačenje.

Svi apartmani imaju split sistem AC čije je korišćenje uključeno u cenu najma. Kupatila su opremljena tušem. Svaki od apartmana poseduje vrlo prostrane terase.

Program putovanja:
Prvi dan: Beograd. Sastanak grupe na parkingu ispred hotela Intercontinental [Savska strana] u 21.00h. Polazak autobusa u 22.00h. Putovanja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku uz usputna zadržavanja radi odmora i prelaska granica.
Drugi dan do Desetog / Petnaestog dana: Polihrono
Smeštaj u izabranom apartmanu ili studio na bazi najma apartmana u trajanjju od 11 noći. Slobodno vreme za individualne aktivnosti uz mogućnost odlaska na neki od mnogobrojnih fakultativnih izleta koje će putnicima ponuditi naš predstavnik.
Jedanaesti dan do Sesnaestog dana: Polihrono. Napuštanje apartmana odnosno studia u 10.00h [lokalno vreme]. Slobodno vreme do polaska za Beograd koji je predviđen za 17.00h [lokalno vreme]. Putovanje kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju uz usputna zadržavanja radi odmora i prelaska granica.
Dvanaesti dan do Sedamnaestog dana: Beograd. Dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima u zavisnosti od zadržavanja na granici.

Aranzman obuuhvata:
- smeštaj u izabranom objektu na bazi najma apartmana odnosno studia,
- usluge predstavnika agencije,
- prevoz autobusima visoke turističke klase [TV, DVD, WC] i
- usluge organizacije putovanja

Aranzman ne obuuhvata:
- usluge viziranja pasoša,
- troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja koje je obavezno.

REZERVACIJA ARANZMANA

Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768

Нема коментара:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_greece@booking-hotels.biz